Kosár
Az Ön kosara üres

RÓLUNK

Üdvözöllek a RAZPBERRY világában!

Katona-Puskás Nikolett vagyok, anya, feleség, menthetetlen divatrajongó, a RAZPBERRY márka megálmodója, tervezője.

Gyerekkorom óta figyelemmel kísérem a divatot, annak folyamatos változását, sokszínűségét. Már akkor kialakult a kiegészítők iránti szerelmem, így az egyetem elvégzése után, 2014-ben létrehoztam a RAZPBERRY webshopot, ahová a számomra szép és trendi bizsukat gyűjtöttem össze a hozzám hasonló divatimádóknak.

A kisfiam megszületése jelentős változást hozott az életünkbe, ami nem csak engem, de a webshopot is megváltoztatta. Éreztem, hogy magasabb szintre kell lépnem, így egy új arculattal, megújult webshoppal és saját tervezésű, kézzel készült termékekkel tértem vissza, kiegészítve az általam stílusosnak talált ékszerekkel, amik habár nem kézzel készült termékek, de nem hiányozhatnak egy mai, trendi nő kincsestárából. (A kézzel készült, egyedileg tervezett kiegészítőknél megtalálod a „Handmade” feliratot.)

Célom a folyamatos fejlődés, az árukészlet növelése, influencerekkel való együttműködés, az ország különböző pontjain lévő boltokban való megjelenés, tehát rengeteg tervem és ötletem van, melyet szeretnék megvalósítani a jövőben. Legfontosabb számomra, hogy különleges, szép és egyedi ékszereket hozzak létre, amiket magam is szívesen viselnék. Így a RAZPBERRY-t azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan odavannak a divatért és ezt a rajongást szeretnék a kiegészítőikkel is kifejezni.

Ez az új RAZPBERRY. Stílusos, különleges, egyedi.

Fogadjátok szeretettel!

Niki