Kosár
Az Ön kosara üres

Szállítási feltételek

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon. Banki átutalás vagy banki befizetés esetén, a várt összeg beérkezése után 1-5 munkanapon belül adjuk át a csomagot a GLS futárszolgálatnak. Ha az utánvétes fizetési módot választotta, akkor szintén 1-5 munkanapon belül adjuk át a csomagját a futárszolgálatnak. Minkét esetben az átadástól számított következő munkanapon szállítják ki a csomagját. Egyes esetekben a rendelés teljesítése több időt vesz igénybe, de a várt összeg beérkezésétől vagy utánvétes fizetési mód esetében a (véglegesített) megrendelés időpontjától számított 7 munkanapon belül történik.

Van lehetőség MPL futárszolgálattal is kérni a csomagot, de ebben az esetben a rendelés leadásánál jelezzék a MEGJEGYZÉS rovatban, hogy Csomagautomatába, Posta Pontra, postára vagy háznál történjen a kézbesítés. Folyamatban van a  webshop rendszerébe történő beépítése. A rendelés leadása után kiszámítjuk az új végösszeget, mert jelenleg a GLS futárszolgálattal való szállítási árak vannak beépítve a webshopba.

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

Rugalmas kézbesítés a GLS futárszolgálatnál:

Három kézbesítési kísérlet! A GLS futárszolgálat belföldön, általában a feladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, szintén kap e-mailes értesítést a címzett, mely tartalmazza a futár és a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát, illetve egy 3 órán időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzettnek. Az e-mailben megadott linken keresztül a címzett választhat az alábbi lehetőségek közül: kiszállítás új időpontban, kiszállítás egy másik címre, személyes átvételt egy meghatározott listából kiválasztott GLS CsomagPontban, csomag átvételének visszautasítása.

Szállítási költség a GLS futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén:

  • 15 000 Ft alatt: 1290 Ft banki átutalás és banki befizetés esetén
  • 15 000 Ft alatt: 1490 Ft utánvét esetén
  • 15 000 Ft felett: INGYENES

Fizetési módok:

  • Előre történő banki befizetés: Katona-Puskás Nikolett, OTP Bank 11738008-21461888-00000000 Közlemény rovatban kérném feltüntetni a megrendelő nevét és a rendelési azonosítót.
  • Előre történő banki átutalás: Katona-Puskás Nikolett, OTP Bank 11738008-21461888-00000000 Közlemény rovatban kérném feltüntetni a megrendelő nevét és a rendelési azonosítót.
  • Utánvét: A futárnak kell megfizetnie a teljes összeget a csomag érkezésekor. Lehetőség szerint olyan szállítási címet adjon meg, ahol a futár át tudja adni Önnek a csomagot.